Dit is een algemeen idee van een ochtendwork out voor moeders. Het kan worden aangepast aan de behoeften van een individu.

In de namiddag wordt er niet geluncht. Tussen de periodes door kunt u wat oefeningen doen tijdens de natuurlijke pauze.

Neem een zachte pauze om te eten en om de nodige douche te nemen.

 

Tijdens de avondpauze zullen moeders en ook dochters of zusters samen spelen. Laat de vriendengroep dingen bedenken voor de avond. Ze kunnen een dans- of een muziekevenement organiseren. Zorg ervoor dat je tijdens de avond mager blijft en op de grond blijft, want er is een risico voor de moeder en dochter om te vallen.

Maak elke week een agenda voor de verstelavond. Neem de gebruikelijke dingen voor de avond mee, zoals muziek, dansen en andere dingen. Je moet ook voorbereid zijn op het onverwachte. Breng iets mee voor de vader, de partner en de kleindochter. Maak de tafel klaar voor 's middags in plaats van de gebruikelijke zware tafel.

Hoe begint u met uw kind te sporten? U vraagt hem of hij elke dag wat activiteiten zou willen doen. Daarna moet u ze breed opsplitsen en laat u ze gedurende de week één enkele les goed doen. Een enkele les betekent algemene trainers, vrij zachte dingen, en dan moet u weer terugkomen voor een andere les. Het is gemakkelijker voor de kinderen om ergens te beginnen. De lessen moeten eenmaal per week zijn, en ten minste twee lessen moeten voldoende zijn. Deze lessen kunnen 's avonds worden gecombineerd. De kinderen moeten er plezier in hebben. Het veranderen van het rooster is ook een deel van het probleem.

Er zijn heel wat manieren om de mattijd te verlengen, en natuurlijk moet u de kinderen uiteindelijk een goede lunch geven. Dit is tenslotte het moment vlak voor de avond. Tijdens de lunch kun je een pop of een chipsje nemen. Soms zijn de kinderen echt dol op je aangepaste hamburgers.

Kinderen zijn tegenwoordig te alert, te druk, en ze hebben niet veel van iets nodig. Kinderen moeten niet meteen contact met je opnemen als er een fout is gebeurd. Het is in het midden van het schooljaar, u en de kinderen worden verondersteld te weten hoe ze moeten leren.

Hoe zit het met de kinderen die op een andere school studeren? Vaak zouden zij graag een activiteit hebben tijdens de lessen, zoals sommige kinderen, die hen kan bijhouden. Als de mat-tijd uw kind niet uitkomt, kunnen ze een balletles bijwonen. De balletjuf kan ze voorstellen aan een balletles om een activiteit te hebben.

Als u de lessen meer een activiteit en minder saai wilt maken, kunt u er misschien een boek over vinden of een spel kaarten. Kinderen spelen graag met kaarten of een spel kaarten. Weet je wat? Je kunt ook een schema maken voor de kinderen, met roulerende activiteiten- sommige herstelsessies, sommige karakterlessen en sommige bewegingslessen. Je kunt een dans voor de kinderen voorbereiden, en ze foto's laten zien bij de dans, zoals de dans die je de volgende week moet doen. U kunt de kinderen de voornamen van de personages geven. Geef ze het recept voor het recept. Voor de activiteiten kunt u bijvoorbeeld samen gaan picknicken of in het park in de buurt. Je moet ook aan het budget denken.

Je wilt niet veel geld uitgeven. Een van de schoolprojecten kan zijn om ze een bal te geven en ze die te laten meenemen. Je kunt een paar kinderen uit de buurt in je klas uitnodigen om het te doen. Laat ze wat muziek maken (als je geluidsapparatuur hebt). Hoe eenvoudig de activiteit ook is, vergeet niet het met de kinderen te delen, en je zult het nog specialer maken.

De kinderen zullen u er dankbaar voor zijn, en de kinderen zullen ook de leerkrachten aardig vinden, omdat ze aandacht besteden aan elk klein detail. De zomer is een opwindende en plezierige tijd voor de kinderen, en ze zullen genieten van het schoolproject.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Categories: Blogging