crypenes bestaan ​​in trossen en in meerdere vormen. Als u begrijpt wat ze zijn en hoe ze werken, kunt u de best mogelijke resultaten halen uit uw training, herstel of gewoon uw oude leven.

Een crypen is een capsule gemaakt van droge koolhydraten. Ze worden geactiveerd door de aangeboren reactie van uw lichaam om de spieren of gewrichten te activeren. De koolhydraten in Cryoprotectin zijn volledig geïntegreerd in de weefsels met vrijwel geen vrije of beschikbare voedingsstoffen buiten de koolhydraten, dus je lichaam zal reageren op de specifieke eisen van je training.

Je lichaam neemt de tijd om te reageren op het supplement dat je erin stopt, omdat het de betekenis begrijpt. Het bestaat uit eiwitten, vetten en koolhydraten en reageert daar heel specifiek op.

Dus om het meeste uit alles wat je erin stopt te halen, moet je alle componenten begrijpen en begrijpen hoe ze samenwerken.

Voedingssuppletie

Het ontwikkelen en onderhouden van adequate voeding is het allerbelangrijkste aspect van uw training. Zonder dit zal je lichaam reageren alsof je bulldozers gebruikt om het te bouwen.

De materialen die je eet, worden anabool, dat wil zeggen, nemen de brandstof die je nodig hebt als brandstof, maar laten de bouwstoffen voor je spieren, pezen en huid achter. Voedingsstoffen uit voedingsmiddelen zoals groenten en fruit zijn nuttig, maar als je te veel hebt, heb je nooit genoeg.

Bodybuilders hebben mogelijk dagelijkse buisvormige distributie van mineralen en vezels, multivitaminen, voedzame voedingsmiddelen zoals zaden, noten en zoet fruit en de supplementen nodig om dit soort voedingsmiddelen te maximaliseren.

Blessures voorkomen

Een goede bodybuilding is geweldig om blessures en functie te voorkomen. Je denkt misschien dat als je zo veel groter, meer geconditioneerd en gespierder bent, je niet geblesseerd zult raken. Feit is dat je spieren weken achtereen kunnen worden uitgekleed zonder dat je het weet, en of ze zijn bezig zichzelf te herstellen en zullen weer sterker zijn dan jij.

Bodybuilding is meer dan alleen spieren opbouwen. Ik deed onlangs een interview met Dean Karnazes, waar hij verklaarde dat zijn doel bij het trainen was om de pijnbarrière te doorbreken, zodat jongens 5k-runs zouden kunnen doen. Ja, je zou dit kunnen doen. Maar, is er iets meer waar ik helaas bang voor ben dan geblesseerd te raken?

Vermoeidheid

Vermoeidheid is gewoon een andere toestand waarin u kunt komen wanneer u een activiteit uitvoert die uw lichaam overmatige stress veroorzaakt. Katabole stress, het proces waarbij je ervoor kiest om meer te eten dan je nodig hebt om je lichaam te genezen en te herstellen, zet in feite alle andere katten in beweging, samen met je spiertranen.

De gerenommeerde doctorfish raadt aan voordat je sets van 10 of meer herhalingen voor de eerste keer doet, wankelend tussen de sets zodat je geen Marinregor-geur je Junior 1967 in ontwikkeling gooit, wat betekent dat je je spieren eruit scheurt en ervoor zorgt dat ze stoppen / herstellen.

Er wordt aangenomen dat als u ze 3 dagen vrijaf geeft en afwisselt, u ernstig letsel kunt voorkomen.

Huidskleur en haaruitval

Een blanke huid kan je te gevoelig maken om alle negatieve berichten te ontvangen (ondermijnd door toeschouwers), zoals bodybuilders die zullen geloven dat je deze huidskleur blijft kiezen. strengen van een lichte huid zullen je er ook overweldigd en soms plattandend uit laten zien. Dit kan problemen opleveren die volgens therapieauto's voor veel vrouwen zo slecht zijn.

Dit is een maatschappelijke kwestie die ik aan de professionals zou overlaten. Ik ben geen expert, dus ik laat dit aan jullie over, jongens/meisjes.

Ik raad aan om met je benen en volledige rug en romp te beginnen. Werk deze lichaamsdelen ongeveer een maand zo hard mogelijk. gaspedaal als de pijn nog steeds aanhoudt of als u algemene pijntjes heeft.

Als bodybuilder moet je weten dat niet iedereen van hete mannen houdt in hun restaurants. Laat dit je niet onbewust verpesten om eventueel Mets te huren. Als alles is gezegd en gedaan, zorgt ons testosteron ervoor dat we er goed uitzien en wat maakt het uit of we ons te gespannen voelen. Het maakt de mensen niet uit hoeveel de modellen verdienen. We geven om hoe ze zich voelen.

ZE WILLEN NIET dik, worstjes of grappig worden genoemd.

Het gebruik van een (classificatie)systeem b videoband (doe het snel en nauwkeurig, je vertrouwt op spiergeheugen) zal op de lange termijn helpen.

Dit systeem is niet voor jou om bewust alle anatomie en gesystematiseerde vakgebieden te leren. Er is een betere manier om een ​​expert te worden. Je kunt een van de kennisgestuurde spierapp-trainers bezoeken op de website die ik sterk aanbeveel.

Wh compressorazeeliet

Online fitnessprogramma dat je elke maand dwingt om hun exacte systeem te gebruiken, garandeert je maandelijkse spierversteviging, vetverbranding en bouwt zelfs je zelfvertrouwen op en verhoogt je zelfrespect in een gloeidraad, zonder dat je het zelfs maar beseft. Ik beloof.

Categories: Blogging