Voor wie is dit?

Dit is voor iedereen die wedstrijden wil lopen, maar maar weinig motivatie heeft en onder veel zelfdruk staat. Triatleet zijn is een eenzame en zware taak. Het vereist een vastberaden geest en een sterk karakter. Je zult waarschijnlijk een aantal van die vrienden en familie missen waar je je tijdens de training mee inlaat.

Hoe begin ik eraan?

Dit is zeker voor alle triatleten, ongeacht hun beginconditie. Het is niet voor de atletisch zwakkeren. Je moet bereid zijn om veel te trainen; je stelt je lichaam echt op de proef. Er zijn geen automatische programma's die u kunt volgen. Je moet bereid zijn om elke dag tot aan de wedstrijd veel tijd in de sportschool door te brengen. Je moet hard en goed trainen.

Voor sommige triatleten kan het een wens zijn om deel te nemen aan een eerste olympische wedstrijd. Er zijn veel clubdagen of clinics beschikbaar; doe er je voordeel mee. Je moet je zeker inschrijven voor een goede oriëntatie op het zwemmen, fietsen en lopen. Iedereen moet er klaar voor zijn. Dus onthoud, als het op je deurmat valt, zijn het geen instructies, het is een test. Je succes zit in je schouders en je benen. Je voelt je geweldig als je je weg leert in die sportschool, je voelt je echt goed met je eigen fiets en je wilt jezelf echt pushen. Je moet decompresseren en een beetje ontspannen. Doe het echt rustig aan, geef niet meteen vol gas, laat je lekker opwarmen aan het begin en eind van de dag. Je komt pas echt in de problemen als je wegrijdt van de zwemlocatie. Ga naar de fiets en loop locatie en doe hetzelfde. Voor degenen die snelheid werk nodig hebben, de baan is geweldig voor dat. Sommige mensen zijn blij om te blijven op een track, anderen zouden veel liever naar de loopband of fiets indoor. Je moet leren wat voor jou het beste is. Zorg ervoor dat je je goed hebt voorbereid op de wedstrijddag voordat je gaat.

Verwacht niet het onmogelijke

Verwacht niet het onmogelijke als je echt niet in staat of bereid bent om deze routine uit te voeren. Kom heel vroeg, of blijf heel laat. Kom lekker vroeg, iedereen zal enthousiast zijn om zich voor te stellen. Mixedarbon weekends betekent nog meer activiteit tijdens de week. Als je thuis al een fitness- of cardioruimte hebt, kun je er met een lichte shuffle in en uit. Probeer eraan te denken om je eigen waterflessen mee te nemen. Je zult waarschijnlijk uitgedroogd raken op dit punt en die fles moeten laten bijvullen. Probeer droge korrels voor al je eigen behoeften in de auto te krijgen, of rouleer je eigen spullen naar waar ze moeten zijn.

Vergeet niets…

Dit is geen race. Je huid zal een dramatische artistieke uitwijking maken (roze).  Wrijf dit rond je kin, je lippen, overal waar je er netjes uit wilt zien. vervaag de enorme staaf van het zwemmen, gooi hem niet in de tribunes. Wees aardig. Iedereen is een nieuweling. Je moet wat tijd doorbrengen met rondhangen en wennen aan de club. Nieuwelingen zijn moeilijk te herkennen, het luide geroezemoes van een triatlon met hoge inzet juicht hen toe. Je hebt teamgenoten. Dat zijn je teamgenoten. Werk met ze samen. Ze helpen je graag. Krijg een gevoel voor het soort hulp dat je kunt verwachten.

We houden allemaal van onze kleine lichtjes, maar je hoeft je niet te kleden als een. Er zijn veel dingen die luid en aanstootgevend zijn. Dit is jouw feestje, bouw er op voort.

Luidruchtige shirts, opgeblazen shorts, modellen met vette vingers in het magazine zijn er om je aandacht te trekken. Als Jethro in 1991 hulp nodig heeft, had hij zich dat toen zeker kunnen veroorloven. Hebben we niet het gevoel dat wedstrijdorganisatoren er zijn om ons ras belachelijk te maken? Hebben we niet het gevoel dat race organisatoren er zijn om te laten zien hoe geweldig we zijn?

Hoe zit het met de voorbereidingen voor de race dag? In het algemeen nemen messen en andere tweehandige activiteiten een serieuze plaats in in menig triatletencollectie van uitrustingsstukken. Een zakmes kan erg handig zijn op de wedstrijddag. Begin met controleren.

Vergeet je zonnebrandcrème niet. Bij negentig graden gaat het kwik het dak op. Een zonnebrand is een prioriteit. Strek je arm NIET te ver uit, vooral niet in een nat t-shirt. Als er iets misgaat, zul je het krijgen.

Je moet papieren zakken meenemen om geklungel in bomen en mafkezen te voorkomen.

Op de wedstrijddag, wees aardig, het laatste wat deLYCUTT onthouden isire kan lastig zijn training. Je uitrusting. Investeer in een fles van het soort van doek flipping ding om je onder de indruk.

Categories: Blogging