Small group training Rotterdam
 

Training in kleine groepen (ook wel facilitated learning of peer learning genoemd) is een geweldige manier om in te breken in nieuwe hobby's en interesses, of om gelijkgestemden te ontmoeten. En het kan zo eenvoudig zijn als het starten van een eenvoudig trainingsprogramma voor jezelf. Als u net begint met small group training, begin dan met de verschillende soorten programma's die beschikbaar zijn. Deze omvatten virtuele programma's in eigen tempo, persoonlijke evenementen en live workshops. De meeste programma's vallen in een van deze drie categorieën, maar welk type u kiest hangt af van uw doelstellingen, de beschikbaarheid van deelnemers en uw budget.

Self-paced virtual training

Self-paced virtuele training is de meest gebruikte vorm van small group training in Rotterdam. Dit type programma is ideaal voor iedereen met een drukke agenda, of die geen tijd heeft om live evenementen bij te wonen. U kunt in uw eigen tempo leren, terwijl u toch met anderen kunt communiceren.

Self-paced virtuele programma's worden vaak online gegeven, of als videogebaseerde online cursussen. Populaire online zelfstudieprogramma's zijn onder meer Lynda.com, SkillSuccess en Udemy. Self-paced programma's bieden u de vrijheid om in uw eigen tempo te leren en te studeren waar u ook bent. Veel programma's zijn ook beschikbaar op mobiele apps, zodat u onderweg kunt leren.

Persoonlijke evenementen

Persoonlijke evenementen zijn vergelijkbaar met groepstrainingen, maar je woont ze alleen bij. U kunt een gastheer vinden en tot een paar dagen van tevoren een bijeenkomst plannen, of een openbare plaats met gratis Wi-Fi vinden om verbinding te maken met het evenement. Je kunt deze evenementen alleen bijwonen, of in een groep van twee of drie met een vriend(in). Persoonlijke evenementen zijn een geweldige manier om gratis aan training te doen. Je kunt een grote verscheidenheid aan onderwerpen bijwonen, en je kunt ook proberen voordat je koopt met programma's waarmee je het programma kunt uitproberen voordat je je verplicht tot aankoop. Veel persoonlijke evenementen worden ook aangeboden in gemeenschapscentra of bibliotheken, waardoor ze gemakkelijk te vinden zijn.

Live workshops

Een live workshop is een evenement dat je live bijwoont, samen met andere deelnemers. Je kunt live workshops online of persoonlijk vinden. Populaire online bronnen zijn SkillShare.com en TED.com. Voor evenementen kunt u workshops online vinden of in-person op evenementen die u online vindt, of bij u in de buurt. Live workshops zijn vaak iets duurder dan zelfstudie of online programma's. Dat komt omdat je het evenement live moet bijwonen, wat duur kan zijn. Maar als je een lokaal evenement kunt vinden of een reis kunt maken, zijn live workshops een ideale manier om nieuwe mensen te bereiken en in opleiding te komen. Je kunt ook veel gratis workshops online vinden via websites als SkillShare.com, waarmee je deze programma's gratis kunt volgen.

Samenvatting

Self-paced virtuele trainingsprogramma's zijn ideaal voor drukke mensen die van leren een prioriteit willen maken. Ze stellen je in staat om in je eigen tempo te leren, terwijl je online met anderen kunt communiceren. Persoonlijke evenementen zijn gratis manieren om in training te komen, maar je kunt veel gratis programma's online vinden. Live workshops zijn ook duur in vergelijking met andere soorten training, maar ze stellen je in staat om persoonlijk bij te wonen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Categories: Blogging